Esența

Avem multe de spus.

Având peste 35 de ani de experiență, 35 de birouri în toată lumea și peste 120 de negociatori experimentați care-și concentrează eforturile către acest subiect, puteți fi siguri că avem multe de spus.

Am colectat o selecție de idei și sfatur pentru a vă ajuta să vă ghidați prin lumea complexă și, la prima vedere haotică, a negocierii.

Cei norocoși dintre voi care ați avut ocazia să participați la unul din Cursurile noastre de negociere veți recunoaște ordinea din haos, dar poate aveți nevoie de o reâmprospătare (contactați-ne pentru lista cursurilor de follow-up), sau de o vedere mai profundă asupra aspectelor strategice ce apar în negociere și a abilităților legate de acestea în cursul Negociere Strategică

În coloana din dreapta veți găsi link-uri pentru a putea citi sfaturi despre negociere. Acestea acoperă aspecte diverse caȘ femeile sunt negociatori mai buni decât bărbații, cum să tratați negociatorii agresivi și cinstea pe parcursul negocierii.

Cei care nu ați participat încă la programele noastre, citiți ce spun foștii participanți despre cursuri aici.

Sperăm ca, cu toții veți găsi articolele publicate aici utile și interesante.

Avem un Blog Scotwork pe care-l actualizăm săptămânal cu noi exemple despre impactul negocierii asupra activităților zilnice, vieții de zi cu zi și a problemelor pe care le întâmpinăm. Înregistrați-vă pentru a primi noutăți de pe Blogul de Negociere și veți avea aceste informații direct in e-mail.