Testimoniale Clienți

Vedeți mai jos ce spun câțiva din clienții noștri despre Scotwork.

"Eu personal am angajat deja Scotwork în trei organizații diferite în care am lucrat, și de fiecare dată a fost un mare succes. Introducerea Scotwork în organizație nu înseamnă doar participarea la un curs, înseamnă îmbrățișarea unei noi culturi, unui nou limbaj și al unui nou mod de lucru pentru a îmbunătăți per ansamblu eficiența oamenilor implicați în permanență în negocieri pentru a obține rezultate mai bune și creștere în afacere."

David Ashmore - Business Delevelopment Director - Tectura

"Totul. Distracția și metoda sigură de training care să atragă atenția asupra ariilor de îmbunătățit, pentru mine au fost de un real folos"

Jim Davies - Category Procurement Manager - Cadbury (UK)

"Structura și conținutul diferiților pași care alcătuiesc procesul, de asemenea camerele de filmat au fost un instrument foarte util de feed-back - mișcarea în arii în care nu ai experiență a fost foarte profitabilă"

Colm Ahern - Technical Services Manager - LVMH (UK)

"Aș dori să-i mulțumesc lui Sandy Sbarra pentru prezentarea entuziastă și însuflețitoare a cursului Avnasat de Dezvoltare a Abilităților de Negociere Scotwork de săptămâna trecută de la Seattle, WA [USA]. Exercițiile Scotwork ne-au permis să asimilăm materialul repede și să exersăm cei '8 Pași' pregătind și negociind condiții cât mai bune pentru pozițiile noastre."

Michelle Little - Senior Buyer - Starbucks Coffee Company.

"Vinerea trecută am avut o întâlnire cu un client care a fost o reală provocare din punct de vedere al negocierii. Folosind metodologia Scotwork, negocierea a fost mult mai ușoară. Cursul vostru mi-a fost de mare ajutor".

Marko Pantti - Tamglass

"Am avut deja ocazia în câteva negocieri importante, să aplic cele învățate, iar rezultatele obținute au acoperit deja costul cursului. Practic în momentul în care am plecat de la curs, unul din angajații noștri a primit o ofertă financiar mai bună de la un competitor de-al nostru și, din fericire, după ceva negociere, acesta a rămas în agenția noastră. Mai apoi, peste câteva zile, am participat la câteva licitații noi, la care "lista de dorințe" s-a arătat a fi un instrument foarte util, care în final ne-a ajutat să obținem un client important.

Încă o observație interesantă - o parte din clienții noștri au participat la cursul vostru mai devreme; așa cum ați menționat pe bună dreptate, ESTE mult mai ușor să negociezi cu ei!

Mulțumesc din nou pentru cursul minunat și voi reveni în curând cu o rezervare pentru un grup de manageri din agenția noastră"

Marina Petrova - Managing Director - The Agency Group

"Cred că ar trebui să vă spun o poveste de succes cuantificată. Tocmai am terminat negocierea pentru 3 activități la un client FTSE100, care însumau circa £800k, iar clientu se aștepta la un discount inițial de aproximativ 20% discount. Ne-am înțeles la un discount de 3.5%  - deci puteți considera o economie de 16.5% din £800k ca și un beneficiu cuantificabil în urma participării la curs".

Rob Scopes - Deloitte & Touche LLP

"Foarte util & îl recomand imediat"

Phuong Nguyen - Internet Marketing Manager - eBay

"Nu poate fi faultat, neprețuit!" 

Robert Terrone - National Business Manager - Reckitt Benckiser

"Absolut fantastic - un adevărat stimulator al încrederii"

Alastair McCausland -  Senior Category Manager - Cadbury Schweppes

"Un instrument excepțional de dezvoltare personală & profesională pe care îl puteți folosi din prima zi"

Jeff Munro - Development Manager - MLC

"Un "trebuie" pentru toată lumea - util, practic și distractiv" 

Ashwina Pratap - Procurement Specialist - Corporate Express

"Extraordinar"

Lorna Raine - Chief Financial Officer, - Yum! Restaurants International

"Am mai avut parte de training de negociere, țn cadrul programului MBA (Managementul inovației și schimbării), dar cursul Scotwork l-am găsit mult mai practic și 'la obiect'"

Vladislav Korneev - AFR Manager - "Alpha Cement"

"Îmi actualizam astăzi CV-ul și consider și acum că trainingul Scotwork este cel mai bun curs la care am fost vreodată. La vremea respectivă lucram la Debenhams și pot să vă spun cu sinceritate că a fost "Salvator de Viață" deoarece una din lecțiile învățate m-a ajutat câțiva ani mai târziu când am întâlnit un milițian sârb cu un AK 47 într-o blocadă pe un drum de munte, în timpul conflictului din Bosnia"

Michael Kelly - Debenhams

"Acum 3 ani am selectat Scotwork, în urma unei căutări extinse printre companiile furnizoare de training de abilități de negociere, cu scopul de a îmbunătăți abilitățile de negociere ale forței noastre de vânzări din Marea Britanie. De atunci ne-am trainuit oamenii cheie din vânzări din prima linie de business și intenționăm să continuăm acest lucru. Cursul este foarte bine primit de către echipă, deseori descris ca 'cel mai bun curs la care au fost vreodată', și cel mai important este că - funcționează! Am calculat o returnare a investiției de 15 ori pe parcursul anului 2007, ce provine din negocieri de preț cu clienții îmbunătățite. Programul Scotwork De Dezvoltare a Abilităților de Negociere este cel mai rentabil training pe care l-am derulat vreodată." 

Andy Molnar MD - Straumann