Monica Horvath - Consultant Scotwork SEE

Monica HorvathMonica Horvath - s-a alaturat echipei Scotwork din România în anul 2009 pentru ca după aceea în scurt timp să devină trainer al cursurilor de negociere Scotwork.

Absolventă de Științe Economice a avut oportunitatea să pună în practică ceea ce a învățat, în cadrul departamentul de Resurse Umane al companiei Coca-Cola HBC. Astfel că pentru o perioada de peste 14 ani a fost direct implicată și responsabilă de rezolvarea mai multor proiecte locale și naționale, de la negocierea și achiziția de diverse bunuri și servicii pentru angajații companiei până la evaluarea și elaborarea planurilor de dezvoltare și formare profesională pentru angajații companiei.

Odata cu dinamica și evoluția în sectorul resurselor umane, Monica a hotărât că este momentul pentru o nouă provocare în cariera ei, și a decis să activeze independent în sfera serviciilor de consultanță în domeniul resurselor umane și al formării profesionale dezvoltând o serie de colaborări cu mai mult firme cu acoperire națională, care activau în domenii de activitate diverse, de la producție și comercializare de bunuri de larg consum, la materiale de construcții și industriale.

Monica susține cursurile de negociere Scotwork în România, Bulgaria și în fostele țări Iugoslave atât în limba română cât și în limba engleză.