Abordare adaptată

Dacă doriți un curs de dezvoltare a abilităților de negociere în companie, veți vedea că nu suntem adeptul abordării 'un singur stil se potrivește tuturor'. Petrecem timp pentru a înțelege provocările specifice afacerii voastre, oamenii și cultura organizației. Doar apoi vă vom recomanda cursul de dezvoltare al abilităților cel mai potrivit.

Avem de asemenea și un program de cursuri deschie în România. Acest format este ideal pentru persoane individuale sau pentru organizații în cazul în care doresc să testeze programele înainte de a le aplica în întreaga organizație, sau ai căror 12 angajați nu pot lipsi în același timp de la serviciu. În aceste programe includem timp pentru a oferi sfaturi specifice în funcție de nevoile individuale.

Mulți participanți la cursurile deschise savurează oportunitatea de a lucra cu oameni din diferite organizații având roluri și experiențe diverse. La cursurile deschise acceptăm doar trei oameni din aceeași organizație, pentru a asigura un mix cât mai diversificat la curs.

Consultantul Scotwork Annabel Shorter explică beneficiile cursurilor deschise.