Consultanță în negociere

Aveți o provocare de business, un proiect sau o problemă?

Știți ce ar trebui făcut dar cum să puneți efectiv în practică? Există două componente:  Cum să comunici ceea ce trebuie făcut; și cum să dotezi echipa cu abilitățile necesare pentru a putea face ceea ce trebuie făcut.

Scotwork a ajutat mulți clienți să implementeze cu succes o serie de proiecte precum:

 

  • schimbarea naturii negocierii dintre sindicat și management; implementareaprogramelor de reducere a costurilor;
  • schimbarea condițiilor generale de afaceri;
  • implementareastrategiilor noi de prețuri;
  • integrarea a două culturi organizaționale diferite în urma fuziunilor;
  • negocierea unui contract major;
  • insuflarea unei mentalități "pot face" într-o echipă managerială.

Prima etapă nu costă nimic, întrucât petrecem timp cu înțelegerea contextului și cât de adecvată poate să fie expertiza noastră în negociere.  Aceasta va fi urmată de o propunere detaliată a recomandărilor noastre. 

Odată ce agreem scopul și costurile, continuăm să facem cercetări împreună, pentru a defini cea mai adecvată metodologie și conținut.  Aceasta poate să implice consultanță independentă, coaching individual, design și rulare de webcast-uri, pregătirea echipelor, precum și dezvoltarea abilitaților.

Cursurile noastre, lideri în dezvoltarea abilităților, asigură că echipa are abilitățile necesare pentru a asigura succesul implementării proiectului.  Aceste cursuri pot da sfaturi specifice proiectului, informații și stratageme; precum și exersarea rolului individuale.

Parte a echipei

Atunci când vă loviți de provocări semnificative sau schimbări dificile, puteți aveade partea dumneavoastrăabilitățile considerabile de negociere și experiența bogată în diverse situații.

Scotwork va veni la bord în rolul de consultant pe o perioadă scurtă sau lungă. Consultanții noștri în negociere vor lucra cu dumneavoastră pentru a înțelege foarte bine problemele. Apoi vom pregăti, planifica și ne vom ocupa efectiv de negocierile la toate nivelele pentru a rezolva conflictele și a atinge rezultatele aliniate cu obiectivele organizației.

Coaching

E posibil ca organizația dumneavoastră să beneficieze de uncoach personal pentru a provoca persoanele de conducere să performeze cât mai bine, și să-i ajute să se compare cu programul personalizat care să scoată în evidență cele mai multe puncte forte ale acestorato. Aici, Scotwork poate avea o contribuție de durată.

Repetiția

Câteodată, înaintea unei negocieri importante, este util săexersăm cum să ne ocupăm de aspectele și provocările care pot să apară.

Interpretând cealaltă parte într-o negociere, consultanții noștri experimentați ajută echipele să identifice cele mai potrivite strategii posibile și tehnicile de folosit pe parcursul negocierii reale. Clienții noștri consideră că aceasta le dă încredere, control și un avans comercial vital în situații dificile.


Dezvoltarea Strategiei

Scotwork vă va ajuta să înțelegeți foarte bine și săapreciați diferențele dintre multiplele opțiuni de strategie pe care le aveți. De asemenea, vă vom ajuta să înțelegeți cât deflexibili puteți fi și în același timp să vă atingeți cu succes obiectivele principale. Împreună vomcrea și modela rezultatele negocierii și vă ajutăm săobțineți ceea ce doriți, chiar și în situații de afaceri dificile.